FOGFEHÉRÍTÉS

Az egészséges fogazat egyrészt az ép, vagy az esztétikusan helyreállított fogakat jelenti, másrészről a napjainkban egyre népszerűbb fiatalos külsőt kölcsönző hófehér fogak.

Az utóbbi években, hazánkban is megnövekedett az igény a világosabb fogak és ez által egy szebb mosoly iránt, amelyek hozzásegíthetnek minket, hogy magabiztosabbá váljunk társas és társadalmi kapcsolatainkban.

 Ha rendelőnkben történik a fogak fehérítése, a fogfehérítő zselét gondos izolálás után a fogorvosaink, vagy dentálhigiénikusaink viszik fel a fogakra. Ennek a módszernek az a legnagyobb előnye, hogy már 60 perc is elegendő a kívánt fehérség eléréséhez, és nem kell a sínnel bajlódni éjszakánként, mint az otthoni fogfehérítő kezelések során.

A fogak fehérítése során, a felszínen illetve a mélyebb rétegekben az elszíneződést okozó pigmenteket a fehérítő anyag oxidálja. Esztétikai fogászat fogfehérítő kezelése után a fogak színében 2-5 árnyalatnyi javulás figyelhető meg. 

 

  • Rendelői, biztonságos fogfehérítés!
  • Azonnali eredmény

 

 Fogfehérítés kezelést követő 10 napig kerülje a dohányzást és a kávé, vagy tea, cola, vörösbor, vagy más sötéten színező italok vagy ételek fogyasztását. Nem ajánlott színes szájvíz esetleg fogkrém használata.